Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Săptămâna aceasta activitatea Consiliului Raional a început productiv cu ședința operativă tradițională

12 februarie 2024

  La data de 12 februarie 2024 a avut loc ședința operativă de lucru pe lângă Președintele raionului Briceni

  • Dl Vadim UNGUREAN, Șef SUSP Briceni a SSE Briceni a relatat că săptămâna precedentă au avut loc 4 intervenții, se activează în regim normal conform planului de activitate.
  • Dl Ion SOROCEANU, Șef Centrul de Sănătate Publică Briceni a prezentat informații ce țin de: – înregistrarea a 6 cazuri de Covid-19, înregistrarea descreșterii infecțiilor respiratorii acute.
  • Reprezentanții IMSP CS Briceni, Lipcani, Larga, Corjeuți au furnizat detalii despre activitățile centrelor care au decurs în regim normal, fiind asigurați cu toate cele necesare. A fost menționat că va avea loc donarea de sânge conform planului pe data de 14 februarie la OMF Trebisăuți.
  • Dl Vasile COCIURCA, Șef adjunct a IP Briceni a menționat că activează conform programului de activitate, având loc ședințe deschise cu cetățenii în care se abordează mai multe întrebări.
  • Dl Vitalie ȘTIRBU, Șef DGÎTS Briceni a prezentat rezultatele Campionatului republican la Armwrestling din 10 februarie 2024, echipa din raionul Briceni s-a clasat pe locul I, 12 medalii de aur, 7 medalii de argint, 10 medalii de bronz. La fel s-a menționat că pe data de 10 martie 2024 va avea loc Campionatul republican la șah. La moment  se desfășoară olimpiadele raionale. Totodată se monitorizează situația  din cadrul instituțiilor de învățământ referitoare la alimentație, căldură, etc.
  • Dl Ilie ZAGORICIUC, Şef Secţie Cultură şi Turism a comunicat despre activitățile preconizate pentru perioada ce urmează – spectacolul dedicat poetului național Grigore Vieru din 17 februarie 2024, spectacolul ,,Mărțișor” din 3 martie 2024.

În cadrul ședinței, s-a prezentat o analiză detaliată  luând în considerare diverse domenii: atragerea investițiilor, agricultură și cadastru, economie, finanțe, prezentarea dărilor de seamă privind cadastrul funciar, etc.