Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Organizarea concursului raional ,,Cea mai verde, mai salubră și mai amenajată localitate”

20 martie 2024

În atenția autorităților administrației publice locale de nivelul I din raionul Briceni!

În temeiul Dispoziției Președintelui raionului Briceni nr. 18 din 05.03.2024 cu privire la desfășurarea Concursului raional ,,Cea mai verde, mai salubră și mai amenajată localitate”, Vă informăm public despre organizarea concursului raional ,,Cea mai verde, mai salubră și mai amenajată localitate” în  perioada 11 martie 2024 – 03 mai 2024.

Concursul raional ( anual – tradițional) se desfășoară în scopul continuării tradițiilor de amenajare și întreținere a localităților din teritoriu, susținerii activităților practice a mediului, stimulării inițiativelor populației de îngrijire și renovare a fântânilor, izvoarelor, altor surse de aprovizionare cu apă potabilă, cu plantare a arborilor și realizarea diverselor manifestări în cadrul tradiționalelor acțiuni de salubrizare a localităților.

 Cerințele și indicii de evaluare și desfășurare a Concursului ,,Cea mai verde, mai salubră și mai amenajată localitate”, menționate în Regulamentul de desfășurare a concursului raional ,, Cea mai verde, mai salubră și mai amenajată localitate” aprobat prin Decizia Consiliului raional Briceni nr. 2/31 din 17.04.2020, se anexează.

 

Regulamentul de desfășurare a concursului raional (anual-tradițional) Cea mai modernă, mai salubră și mai amenajată localitate_indicii de evaluare