Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorii ,,ULTIMUL SUNET-2024″

31 mai 2024

Stimați pedagogi! Dragi elevi, absolvenți și părinți!

Astăzi, în fiecare școală din raionul Briceni și din țară sună cu bucurie, împlinire și noi speranțe ,,Clopoțelul”. Finalizarea anului școlar reprezintă trecerea la o nouă etapă, trăirea sentimentelor de mândrie și împlinire pentru succesele obținute, culegerea roadelor pentru munca depusă pe tărâmul cunoștințelor  pe parcursul anului de studii 2023-2024.

Dragi elevi,

Sărbătoarea de astăzi ,,Ultimul Sunet” este un prilej de bucurie pentru reușitele semnificative și noile descoperiri care Vă așteaptă în viitor. Trăiți clipele frumoase ale vacanței  de vară  în plină energie, siguranță și dorință pentru a urca  în toamnă spre noile culmi ale cunoașterii.

Dragi absolvenți, 

Astăzi, când se deschid noi orizonturi ale viitorului, priviți – Vă dascălii, colegii, părinții în ochii cărora ați crescut și exprimați-le recunoștință pentru cunoștințele, clipele și amintirile înrădăcinate în sufletul fiecăruia dintre voi.   Vă dorim succese mari la examenele naționale de absolvire de gimnaziu și liceu.

Dragi pedagogi,

Exprimăm înalte aprecieri și admirație pentru profesionalismul  și devotamentul depus în educarea tinerii generații. Vă dorim bunăstare, putere  de muncă pentru a realiza cea mai nobilă profesie – cea de PEDAGOG.

Dragi părinți,

Vă mulțumim pentru toate eforturile Dumneavoastre, depuse în vederea creșterii și educării copiilor. Iar oriunde nu ar pleca, școala și casa părintească vor rămâne ,,începutul tuturor începuturilor”.

 

Mult succes în noua cale a vieții și o vacanță cât mai frumoasă!

Ultimul sunet de clopoţel în anul de studii 2019-2020

Cu deosebit respect,

Președintele raionului Briceni,

 Dorin PAVALOI