Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

La data de 29 ianuarie 2024 a avut loc ședința operativă de lucru pe lângă Președintele raionului Briceni la care au participat reprezentanții secțiilor, direcțiilor și serviciilor publice din raionul Briceni

30 ianuarie 2024

– Dl Vadim UNGUREAN, Șef SUSP Briceni a SSE Briceni a relatat că situația din raionul Briceni pentru săptămâna precedentă a fost liniștită, fără careva intervenții, activând conform planului de activitate;
– Dl Ion SOROCEANU, Șef Centrul de Sănătate Publică Briceni a prezentat informații ce țin de: – înregistrarea a 6 cazuri de Covid-19; – 4 cazuri de gripă; – 56 cazuri de infecții respiratorii acute. La fel s-a menționat despre repartizarea vaccinurilor pentru semestrul I în Centrele de Sănătate;
– Reprezentanții IMSP CS Briceni, Lipcani, Larga, Corjeuți au furnizat detalii despre activitățile centrelor care au decurs în regim normal, fiind asigurați cu toate cele necesare.
– Dl Vasile COCIURCA, Șef Adjunct Inspectoratul de Poliție Briceni a menționat că în săptămâna precedentă nu au fost înregistrate careva infracțiuni grave.
– Dl Vitalie ȘTIRBU, Șef DGÎTS Briceni a vorbit despre desfășurarea procesului de învățământ în regim normal, începerea desfășurării Olimpiadelor Extrașcolare și monitorizarea situației școlare referitoare la starea de sănătate a elevilor.
– Dl Ilie ZAGORICIUC, Şef Secţie Cultură şi Turism a comunicat despre activitățile preconizate pentru perioada ce urmează – spectacolul dedicat poetului național Grigore Vieru.

Ședința a inclus, de asemenea, rapoarte privind realizările și obiectivele în diverse domenii precum economia, agricultura, relații funciare și cadastru, finanțe, serviciul juridic.