Dezbateri publice privind modernizarea bazei tehnico-materiale a stadionului raional prin construcția și montajul complexului sportiv în or.Briceni

20 august 2021

La data de 17 august 2021, începînd cu orele 14:00, în sala de ședințe et.4 a Consiliului Raional, au avut loc dezbateri publice privind modernizarea bazei tehnico-materiale a stadionului raional prin construcția și montajul complexului sportiv în or.Briceni.

După cum a menționat dl Vitalii Lupașco, Președintele raionului, discuții referitor la necesitatea unui complex sportiv modern au apărut demult. Consiliul raional Briceni a luat decizia referitor la construcția complexului, este deja și proiectul acestuia.

Proiectul presupune construcția unei săli de sport cu două nivele și terenuri pentru diverse genuri de sport, tribune pentru spectatori, încăperi pentru vestiare, cabine de duș, echipamente pentru antrenamente, etc. Complexul va permite și primirea oaspeților în cadrul turneelor naționale și internaționale.

Propunerea și proiectul deja finisat, asupra căruia au lucrat dl Arcadie Dobuleac, Vicepreședintele raionului, dl Muntean Mihail șeful secției construcții, gospodărie comunală, drumuri și investiții, a fost aprobat pozitiv de către consilierii Consiliului raional.

Cei prezenți s-au expus pozitiv întru susținerea acestui proiect.