Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Consiliul raional Briceni a marcat Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală!

1 februarie 2024

În fiecare an la data de 01 februarie este marcată Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, un prilej frumos pentru a exprima recunoștința față de angajații din administrația publică locală pentru devotamentul și profesionalismul manifestat.
În cadrul evenimentului dedicat acestei sărbători, Președintele raionului Briceni, dl Dorin PAVALOI a adresat un mesaj de felicitare pentru toți angajații din administrația publică locală.
La fel cu un mesaj de felicitate a venit Șeful adjunct al OT Edineț al Cancelariei de Stat, dl Valerii BOBUȚAC.
Cuvinte de felicitare au fost adresate din partea domnilor primari care se află la al șaselea mandat, dl Mihail URSU, Primar al s.Cotiujeni și dl Oleg LISIUC, Primar al s.Mărcăuți precum și din partea domnilor primari care sunt la primul mandat de activitate, dl Victor DIDIC, Primar al s. Pererita și dna Mariana NALBAN, Primar al s. Balasinești.
De asemenea cu un mesaj de felicitare a venit dl Alexandru BEJENARU și dl Andrei ȘTEFÎRȚĂ, Consilieri ai Consiliului raional Briceni.
În semn de apreciere și mulțumire, Președintele raionului, dl Dorin PAVALOI, a înmânat diplome și insigne domnilor Primari ai localităților din raionul Briceni și insigne Consilierilor raionali și doamnelor Vicepreședinte.
La final, tinerele talente din raionul Briceni au încântat publicul cu cântece și dansuri.
Felicitări cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală!