Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) informează despre completarea Chestionarul de evaluare a satisfacției beneficiarilor AOAM

19 aprilie 2024

Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM) anunță, că anul 2024 în sistemul de asigurare medicală din Republica Moldova, a fost desemnat           „Anul pacientului asigurat”.

Această inițiativă are scopul de a orienta în mod preponderent activitatea CNAM spre garantarea drepturilor și intereselor fiecărui pacient asigurat și ale familiei sale. În acest context, a fost elaborat un sondaj, care acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv frecvența utilizării serviciilor medicale, beneficiile asigurării obligatorii de asistență medicală, necesitățile de servicii de sănătate, medicamente și dispozitive medicale compensate, dificultățile întâmpinate în accesarea lor, precum și alte aspecte relevante legate de sistemul AOAM.

Chestionarul de evaluare a satisfacției beneficiarilor AOAM poate fi accesat pe pagina web a CNAM – http://cnam.md/chestionar/ sau scanarea QR-codului din avizul anexat. Rezultatele evaluării vor furniza informații valoroase, de care se vor ghida reprezentanții CNAM în adaptarea și îmbunătățirea serviciilor oferite în cadrul asigurării obligatorii de asistență medicală.

Participarea fiecărui cetățean la completarea acestui chestionar este importantă pentru a adapta sistemul de asigurare obligatorie de asistență medicală la nevoile reale ale oamenilor.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, spital şi text care spune „COMP COMPANIA NAȚIONALĂ DE ASIGURARE ÎN MEDICINĂ Serviciile medicale pot fi mai calitative datorită ȚIE! Trebuie doar să completezi chestionarul privind gradul de satisfacție al beneficiarilor sistemului de asigurare obligatorie de asistență medicală accesánd pagina http://cnum.md chestionar sau scanánd QR-COD-ul ataşat. Contribuie la imbunătățirea sistemului de sũnătate din Republica Moldova. SÄNĂTATEA TA CONTEAZĂ!”