Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Participarea la ceremonia de lansare a campaniei de informare și concursul de aplicații în cadrul proiectului ,,Dezvoltarea și prosperarea socio-economică a tinerilor și persoanelor social vulnerabile prin inițierea și susținerea afacerilor cu impact social”

1 aprilie 2024

În baza Acordului de colaborare între Consiliul raional Briceni și Asociația Obștească ,,INIMA NORDULUI“, semnat în temeiul Deciziei Consiliului raional Briceni nr. 2/17 din 01 martie 2024  a avut loc  participarea doamnelor Vicepreședinte a raionului Briceni  la ceremonia de lansare a campaniei de informare și concursul de aplicații în cadrul proiectului ,,Dezvoltarea și prosperarea socio-economică a tinerilor și persoanelor social vulnerabile prin inițierea și susținerea afacerilor cu impact social”, care a avut loc în data de 26 martie 2024, or. Ocnița.

Proiectul face parte dintr-un program mai cuprinzător finanțat de UE – ,,Abilitarea tinerilor antreprenori din Republica Moldova”, implementat de organizația germană și partenerul său local AO Inima Nordului.